Twee op de vijf volwassenen in Nederland voelt zich EENZAAM. In de wintermaanden is dit gevoel vaak extra aanwezig. Eén bezoek met wat GEZELLIGHEID en AANDACHT kan voor iemand een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen.

“Juist al die dagen dat er helemaal niemand is. Je hebt best wel eens vragen of iets dat je heel erg treft, maar je kan het dan met niemand delen.”

Dat is één van de grote problemen als je eenzaam bent, je kunt het NIET DELEN, terwijl je dat wel graag wilt. Want zeg nou zelf: samen eten of koffie drinken is veel leuker dan alleen, toch?

HipHelpt Burennetwerk Gouda zet zich in tegen deze eenzaamheid. In deze winterperiode gaan we buurtgenoten met elkaar verbinden. Samen een bakje koffie drinken, een spelletje doen of een wandeling maken. Dat kan wat licht brengen bij iemand in deze donkere dagen.

Hoe werkt het?
Misschien herken je je wel in deze eenzaamheid en wil je graag dat er iemand bij jou langs komt voor wat gezelligheid. Meld je dan aan op https://burennetwerkgouda.nl/contact.html of bel maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur met (0182)-235082

Wij matchen je met iemand die je graag wat aandacht en gezelligheid wil geven.

Over HipHelpt Burennetwerk Gouda

HipHelpt brengt hulpvragers in contact met hulpbieders in de wijk, die graag iets voor hun medemens willen betekenen. Kijk voor meer info op https://burennetwerkgouda.nl/